Over de Fietsersbond Routeplanner

De Fietsersbond Routeplanner is al sinds 2005 de meest complete fietsrouteplanner van Nederland. Honderden vrijwilligers werken dag in dag uit om zoveel mogelijk Nederlandse fietsroutes in te tekenen, bij te houden en te beschrijven. Hierdoor is de Fietsersbond Routeplanner de enige fietsrouteplanner die voor fietsers door fietsers wordt gemaakt, en dat merk je aan de kwaliteit van de routes.  

Daarnaast hebben we veel voor fietsers interessante locaties opgenomen, zoals stations, fietsknooppunten, horeca en veerponten. Hierdoor is de Fietsersbond Routeplanner de ideale oplossing voor het plannen van fietsroutes, zowel voor dagelijks gebruik als voor een lekker stukje fietsen in het weekend.

Begin 2013 is onze Routeplanner helemaal vernieuwd, en nu ook toegankelijk via tablets en smartphones. Deze vernieuwingen zijn mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Eneco. Daarnaast wordt de Fietsersbond Routeplanner gesteund door diverse partners en subsidiegevers. Om de ontwikkeling van onze Routeplanner voort te zetten is de Fietsersbond altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en donateurs. Steun ons ook!

fietsersbond